Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerlemek

Inuyasha és Kagome:

Kép

Inuyasha és Kagome eleinte gyűlölik egymást. A hosszú idő és az együtt átélt kalandok során egymásba szeretnek. Először Kagome veszi észre, hogy Inuyasha iránti érzelem jóval több mint barátság. Inuyasha nincs még igazán tisztába azzal, hogy kit szeret, nem tud dönteni Kagome és Kikyou közt. Kagome és Inuyasha kapcsolata a történet folyamán jobban elmélyül.

 

Kép Inuyasha és Kikyou:

Inuyasha Kikyouval az ékkő kapcsán ismerkedett meg. Eleinte el akarta venni tőle az ékkövet, de Kikyou erősnek bizonyult, így állandóan követte. Végül egymásba szerettek, de Naraku végetvetett ennek az állapotnak. Inuyasha alakját felvéve megsebezte a lányt, aki ezek után egy fához szegezte Inut, és utána meghalt. Kikyou most azt szeretné, hogy Inuyasha meghaljon, és örökké boldogságban éljenek a másvilágon.

 

 

 

 

 Sango és Miroku:

KépSango és Miroku szeretik egymást. Csak egy nagy bökkenő van: Miroku perverzsége. Sangót állandóan féltékennyé teszi azzal, hogy minden lánytól megkérdezi, hogy "lenne-e a gyermekei anyja?". A romantikus pillanatok mindig fogdosásba torkollnak. Egyszer Miroku megérte Sango kezét, és a lány igent mondott.

 

 

Kép Kouga és Kagome:

Kouga asszonyának tekinti Kagomét. Bár a lány nem így gonolja. Kagome csak barátságot táplál a farkasdémon iránt, és nem szerelmet. Igaz alaptalanul, de Inuyasha féltékeny Kougára.

 

 

 

 

 

 

 

KépSesshoumaru és Rin:

 Ne gondoljuk rosszra! Sesshoumaru nem pedofil! Rint úgy szereti mintha a saját lánya/huga lenne.

 

 

 

 

 

 

Kép Kagura és Sesshoumaru:

Érdekes párosítás, de nem. Kagura mindennél jobban vágyik a szabadságra és csak arra gondol, hogy Sesshoumaru segíthetne neki. Sesshoumaru részéről sincs semmi vonzalom. Eddig ezt gondoltam. :P

Azonban ha valaki olvassa a képregényt, illetve nézi a "Final act" részeket, az egyre inkább úgy érzi, hogy egyik fél sem közönbös igazából vagyis van köztük némi vonzalom. :D Elvégre Sesshoumaru amint megérezte, hogy Kagura haldoklik, szó nélkül odament csak úgy.... Kagura utolsó előtti mondata pedig kb. így hangzott: "Legalább még utoljára láthattalak." - szerelmes és boldog mosoly :) - Hát ki tudja... valószínüleg sosem derül ki az igazság.

 

 

Kép Naraku és Kikyou:

Kikyou gyűlöli Narakut, mivel megölte. Naraku eleinte szereti a lányt, de mivel megveti az érzést ki tudja irtani magából. Semmi vonzalom nem lesz köztük.

 

 

 

 

 

Kép Kagome és Houjo(-kun):

Hiába bíztatják Kagome barátnői a lányt, ő semmit sem akar Houjotól. Moziba is sokszor elhívta a szegény szerelmes srác, de Kagome mindig kitalált valamit,csak hogy Inuyashával lehessen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

inuyasha ő az igazi

(dorottya, 2013.11.08 22:28)

én inuyashába szerelmes vagyok kérlek ne nevessetek ki,kagome már lefoglalta inuyashát haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.

Inuyasha

(Inuyasha lány, 2013.09.13 15:57)

Rin és Sesshoumaru=<3
Kagome és Inuyasha=<3
Kagome és Kouga=X

nincs

(omen, 2013.06.29 00:12)

Nem, Rumiko megerősítette, hogy Sessh és Rin között több is lesz, mint apa-lánya kapcsolat. A Final Act utolsó, és a manga utolsó előtti fejezetében, amikor említik, hogy Sessh ajándékokat (egy kimonót látunk is) visz Rinnek, az már az udvarlás.

cicamione@gmail.com

(Viktória, 2013.06.01 22:15)

utálom hojot!sajnálom kagomét /;(

:D

(Horváth Borostyán, 2012.11.24 13:33)

Hogy hogy Naraku és kikyou szerelmesek na el tudod mondani már bocsánat? :D

Re: :D

(Akemy (szerki), 2012.11.25 22:38)

Már bocsánat, de olvasd el még egyszer, akkor majd talán felfogod, hogy mi van oda írva. :) Ennyi erőből a Sesshoumaru és Rinen is kiakadhattál volna. xD

Köcsög.hu

(Horvath Réka, 2012.11.24 13:48)

gzzz68e77zr391r782rtezt3zerwrfrr44ere43q851387346354723273672662zewzeiueoqhdjweuwlqwáwúúsorzggtrrttöuqopwzwiziswzwizwwgiezeogoezowhwowouizeujdgdhsjdjksdjdhdjfjzfhuszdjuhddigeegiegeigefduddsrs7sd b uzdstsdrszdfzdzdtdc6zzdct7zdsitsusxfssxdxutziztr89w7t6wö9qwöeqqwqowqoöewrtzerwftwerwzuerw8e79qzueu8ezdigjdfgcfzfdffsdssdzsdwuüpieeizeutetete8ieteizezrtgrttdfdzftdrggdfdufggfgdddgfrdfzsfsgjdduifzjuhfddkdldkfimvhchvkhckjducjgxdgxjhgckchcjchl khckxchykxhkxhshjxhkxhjxhdkvfidgifudgdvfdugdjhdjddhjhdjdjdhdhddgdjddhhjdhdhdhggduddudhzhgudhhdhjhdjkhjhdksudsiduhdhdjgudz wzeu8ei3ii3zeii t373r3t66rereueuuter8tefrff7tfftftt6rtetwqu9t8zITRZ8RZEEZyjkjélllllllllllá

^.^

(Kikyou, 2010.05.22 12:43)

InuYasha + Kykiyou
Miroku + Sango

Re: ^.^

(pallai szandra, 2012.07.10 16:46)

szerintem pedig:
Inuyasha+Kagome
Miroku+Sango

szalamandra@mail.hu

(pallai szandra, 2012.07.10 16:44)

legjobban az Inuzasha Kagome vonzalom tetszik nekem!

Inuyasha+Kagome

(Akemy (szerki), 2012.03.10 21:07)

"Először Kagome veszi észre, hogy Inuyasha iránti érzelem jóval több mint barátság."
Ezt szerintem úgy kell érteni, hogy TUDATOSAN Kagome mondja ki magának azt, hogy szerelmes Inuyashába. Inuyasha pedig ezt még magának sem volt képes egyhamar bevallani. Ő egyébként attól a pillanattól kezdve szereti a lányt, hogy felismerte a közte és Kikyou közti hasonlóságot. Ez viszont tényleg előbb volt, mint Kagome "szerelemre gyúlása". Az elején (pl. az általad említett csók résznél is) viszont Inuyasha teljes mértékben Kikyout látja benne, és ez később is sokáig marad, de azt tény, hogy idővel magát Kagomét is szeretni fogja.

he84@citromail.hu

(he84, 2012.02.02 18:20)

Ja és azt kihagytam, hogy a 20. vagy a 21. részben még pluszba úgyis látszik Kagomén, hogy beleszeretett InuYashába, mikor a suliban az udvaron a barátnői kíváncsiskodnak és helyesen leszűrik, hogy azért nem akar Hojoval randizni, mert másik fiúba szerelmes. Ekkor Kagome eléggé elpirul, ami nagyrészt elárulja a helyzetet és alig tud szóhoz jutni. :P Míg korábban mikor kíváncsiskodtak a barátnői, akkor sose pirult el és simábban letagadta.

he84@citromail.hu

(he84, 2012.02.02 17:42)

InuYasha és Kagome az igazi! Az viszont nem igaz, hogy először Kagome veszi észre először, hogy szerelmes InuYashába! Ő később veszi észre, a 47. rész végén és a 48. részben mikor otthon van a kútnál és a Szent fánál! Ezen kívül nagyon is látszik, hogy InuYasha szeret bele először Kagoméba, mégpedig a 13. részben (a 14. részben meg is akarja őt csókolni, igaz ekkor még félig-meddig Kikyot látja benne, de azért őt Kagomét is, a 16. részben mikor Mirokuval taliznak, már akkor is látszik rajta, hogy beleszeretett és nem egyszer féltékeny is, főleg a rész végén), mikor Kagome megmenti őt a pókfej démonoktól és utána vigyáz rá. Na persze eleinte egy ideig kicsit bizonytalan, hogy beleszeretett Kagoméba és kicsit szégyenli is eleinte. De a 20. vagy a 21. részben, mikor InuYasha azt mondja gondolataiba merülve, hogy "Nem akarom, hogy egy újabb szerelmem meghaljon." ő ekkor fogadja el, ismeri be magának, hogy szerelmes Kagoméba. Kagome pedig a 19. rész végén szeret bele InuYashába mikor InuYasha a kútnál először ölelte őt át. Ez azért is látszik, mert utána Kagome otthon gyakrabban gondol InuYashára és egyre jobban aggódik az akkori súlyos sérülései miatt, majd mikor vissza tud menni a középkorba, rögtön odafutva átöleli, mert nagyon aggódott érte és mert szereti őt.

Inuyasha + Kagome

(Németh Sára, 2011.11.13 17:33)

Szerintem akik a legjobban össze illenek az Inuyasha és Kagome mert annyira aranyosak eggyütt.

KAGO

( INU, 2009.12.08 22:28)

INUYASHA+KAGOME

 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 253780
Hónap: 2276
Nap: 45