Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kusanagi_motoko@freemail.hu

(Motoko, 2010.03.23 15:34)

Szerintem ha Kikyou már meghalt, mert ugye meghalt akkor menjen vissza a túlvilágra és maradjon is ott! Mondjuk megértem h bosszút akar állni Naraku h kijátszotta,megölte és nem lehetett a szerelmével, az a banya meg felélesztette -.- mekkora szívásmár -.-"

Re: kusanagi_motoko@freemail.hu

(sango, 2013.12.19 13:21)

nekem a kikiyuo jobb felj mint a kagoma utálom mint a kis kurva . inuyasha összel inlik a kikiyouval . és nekem a leg jobb részek

Re: Re: kusanagi_motoko@freemail.hu

(laura, 2014.11.29 19:09)

elsőnek is tanulj meg írni
és nem kagome, hanem kikyo a kurva ;)
ha kipurcant akko legyen halott ennyi :P

kikyo

(krisztina12, 2014.11.27 17:12)

sztem nem rossz csaj csak komoly és magányos amugy neki is fontos a szerepe

inuyasha ő az igazi

(dorottya, 2013.11.08 22:21)

szerintem kikiyou szerelmes inuyashaba

Nincs

(Erika, 2013.07.08 01:12)

Engem idegesít hogy Kagome és Inuyasha közé akar állni !

cicamione@gmail.com

(Viktoria, 2013.06.01 21:59)

Az elején nagyon utálom, mert kagome és inu közé áll!!!
De, miután kagome megmenti egész kedves!! ;D

kikyo

(Vivien, 2013.02.09 14:25)

Útálom.!! Kagome sokkal jobb és örülök,hogy Inuyasha Kagoval lessz ÖRÖKRE a KÖZÉPKORI JAPÁNBAN

:)

(Shigori, 2012.07.17 15:48)

Az új Kikyou egy üres test amit halott emberek lelkével táplálkozik. Eléd fondorlatos, ravassz és persze remek ijjász. Hatalmas ereje van. Szerintem elég vakmerő. És a cél érdekében bármire képes. Egy-kétszer még InuYasha szerelmét is felasználta a cél èrdekében.

shippo@vipmail.hu

(hát nem kikyou..., 2009.09.26 17:22)

egy holtkorós zombiiiribi...

Re: shippo@vipmail.hu

(Shigori, 2012.07.17 15:42)

XD Ötletes leírás!!!! XD

Kikiyo

(Blani, 2012.07.14 12:53)

Hát nemtudom nekem Kagome szimpatikusabb,mert jobban illik Inuyasháshoz és kicsit azt nem bitrom a Kikyo-ban hogy túl nyugodt és mindig olyan bölcs
de persze sajnálom hogy igy járt inuyashával,Szerintem nagyon szép és egyéni papnő és megértem amiért bosszut akar állni Naraku-n.De én akkoris maradok Kagome mellet.

ginuyasha@citromail.hu

(Hitomi, 2012.07.04 23:07)

Nem, azt mondom, hogy nem kedvelem, de nekem Kagome szimpatikusabb. Elhiszem, hogy sok rossz dolgon ment keresztül, de ő már meghalt, nincs helye abban a világban. Megértem én, azt is, hogy szereti Inuyshát, de nézzük a tényeket:
1. Eleve halott, így nem tudna mondjuk családot alapítani Inuyashával.
2. Ha Inuval akar lenni- úgy értem örökre- el kell vinnie a másvilágra. Ez meg nagyon nem helyes, mivel Inuyashának élnie kell, nem csak a történet és az ottani világ miatt, leginkább Kagoméért. Kövezetek meg, de gondoljátok végig, mi lenne Kagoméval, ha Inuyasha egyszer csak fogná magát, és azt mondaná: "Nah, én megyek meghalni Kikyouval" (jó, lehet nem ezekkel a szavakkal). Szegény lány kiakadna, egy világ halna meg benne, összeomolna, és mint egy törékeny, és érzékeny virág, ami nem jutott elég fényhez, elhervadna, mind kívül, mind belül.
Kikyou egy bátor, okos, és komoly nő, de nem odavaló, ő már egy lélektelen test, egy... egy nem is tudom mi... Nem akarok megbántani senkit, de Inuyashahoz már nem tartozik, régi elhalt szerelem már az övék, amiben igaz, még fel-fel csap a láng, de egyszer kialszik, és hejét egy erősebb tűz veszi át, egy tűz, melyet Kagome érzései táplálnak.
Ezt nem sértésnek szánom, tényleg nem...
Ui: Még annyi, hogy Kagome enni hoz a többieknek, ápolja a sebeiket, és Inuyashát is már nem egyszer mentette meg. És igen ő nem Kikyou, de nem is baj, mivel nem kell rá hasonlítania. És, ha már itt tartunk Kikyou azért úgy van megrajzolva mert ő egy komoly nő, ezt jelképezi a húzott szem, és a halovány bőr. Kagome pedig nagy szemekkel lett megáldva, és barack színű bőrrel, mert belőle jobban árad a pezsgés.
Még egyszer bocsánat azoktól a Kikyou fanoktól akik ezt sértésnek veszik, mert nem annak szánom.

dark_sachiko@hotmail.com

(Kiky fan, 2012.07.04 01:26)

Na a tév eszméket most elszeretném törölni aki egyedül féltékeny az KAGOME. Kikyounak igen is meg van az oka hogy ilyen nem tudom hogy ti tudnátok e újra nevetni az összes olyan szörnyű dolgok után ami történt vele.Hozzá teszem Kikyou nem ilyen volt régen nagyon szerette a gyerekeket,és nagyon segítőkész volt ... a másik mint a másik részlegbe hogy kagome a segítőkés... tessék? XD miben segít? el ereszt ilyen jelentéktelen kis nyílvesszőket és ezzel csak dűhíti a démonokat amit végűl állandóan InuYasha öl meg. Vele ellentétben Kikyou igen is megtudja magát védeni és hogy ha ő egy nyílveszőt elereszt szinte az összes démon a földön köt ki. Kikyou szebben van megrajzolva mint kagome... kedvesebb,megértőbb,segítőkészebb,erősebb,kitartóbb,okosabb és furfangosabb egyaránt van agya és használja is. A másik meg InuYasha csak azért szereti meg Kagomét mert hasonlít a volt szerelmére Kikyoura,de sajnos mint tudjuk Kagome az nem Kikyou mert egy nyaffkás csitri. Köszönöm ha ezt a hozzászólást volt idegzeted végig olvasni... üdv: Kikyou-chan

elza14@citromail.hu

(Penna, 2012.05.18 19:46)

Én nagyon nem szeretem Kikyou-t mert egyszerűen, csak bonyolitja az egészet, mármint a szerelmi történetet InuYasha és Kagome között, rendben megértem hogy ő elvesztette Naraku miatt, de szerintem nem kellet volna visszahozni vagy de visszakellett volna de nem ennyire, most Kagoméról és Inu ról van szó...és egyszerűen mindig azt vártam hogy mikor történik köztük valami erre felbukkan Kikyou és Inuyasha rögtön vele van , meghogy őtt választja, szerintem ennyire nem kellett volna visszahozni, Inunak elkellett volna felejtenie( bocsánat ha olyat mondtam ami végül nem igza és teljes hülyeség mert én még csak most kezdtem nézni, és csak a 60.résznél járok.., de márnem szeretem Kikyout ://)

paleowiky@citromail.hu

(Puffy, 2012.02.15 14:31)

A véleményem részben eggyezik mimiével.Csak azért nem birom vagy nem értem,amiért visszajött,hogy bosszút álljon Narakun,miközben Kagomát és Inuyashát nem hagyja élni.De szeretném megérteni! XD a ridegségét nem bírom,de a higgadságát igen!

kikiyou

(midori, 2010.11.19 18:17)

ezzel nem akarom azokat megbántani akik nem szeretik kikiyout,de....ha bele gondolnának hogy kikiyou-nak milyen rossz lehet, mert ő szerette inuyashát de az a bunko naraku szét vállasztotta őket!egyébként nekem is feltünt hogy kikiyou egy kicsit féltékeny kagoméra.

^.^

(Oni-Chan, 2010.10.24 17:51)

NEKEM KIKYOU A KEDVENCEM.KAGOME NEKEMNAGYONNEM SZIMPI MERT HA INUYASHA KIKYOUVALVAN AKK FOLYTON FÉLTÉKENYKEDIK. EGY HÜLYE RIBI

ÚTÁLOM

(Kagome, 2010.08.17 20:41)

ÉN NAGYON ÚTÁLOM KIKYOUT MERT AZ EGYIK RÉSZBEN MAGÁVAL AKARTA VINNI INUYASHÁT A TÚLVILÁGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EGY IDEGESÍTŐ RIBI xd :)!!!
A FANOKTÓL ELNÉZÉST KÉREK!! xD :)

Mimi

(Mimi, 2010.08.03 11:48)

nekem Kikyou az egyik kedvencem és Kagome is az. Mindkettejükben más szeretek. Tetszik, hogy Kikyou, erős, bátor és komoly. De mivel ő is csak egy nő tud nagyon kedves és szelíd is lenni, főleg a gyerekekhez. Tudom, hogy nehéz megérteni őt, de annál értékesebb karakter. Az elején tele van fájdalommal és gyűlölettel, de aztán ő is megváltozik.
Kagome meg nagyon rendes, kedves és barátságos lány, tetszenek a stikjei is. De tud ő is komoly lenni és folyamatosan bebizonyítja, hogy mekkora szíve van, még Kikyoun is képes segíteni, pedig a szerelmi riválisa. 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 255998
Hónap: 1890
Nap: 78